Sportski savez: ZORAN STOJANOVIĆ novi predsednikSvih 44 delegata na vanrednoj skupštini Sportskog saveza Grada Vranja glasalo je da novi predsednik ove organizacije bude Zoran Stojanović, dugogodišnji sekretar Šahovskog kluba Vranje i sekretar Šahovskog saveza Pčinjskog okruga.

Stojanovića je za predsednika Sportskog saveza predložila Danijela Trajković, radnica Sportskog saveza, a podržalo ga je više od 20 predstavnika sportskih klubova Vranja.Stojanović se biranim rečima zahvalio delegatima skupštine na izboru.

Nadam se da ću odgovoriti zahtevima položaja na koji sam izabran, moramo da prevaziđemo situaciju u kojoj se poslednje dve godine nalazi ova organizacija, za sve može da se nađe rešenje u skladu sa Zakonom o sportu koji je „ustav“ za sve sportiste. Ujedno sam zahvalan ljudima koji rade u Sportskom savezu što su omogućili klubovima da funkcionišu uz poznate teškoće koje su ih pratile, istakao je Zoran Stojanović.

Vanrednu skupštinu Sportskog saveza pozdravio je Dejan Ivanović, član Gradskog veća, koji je poželeo uspešan rad novom predsedniku.

Pored Dejana Ivanovića, jedini iz struktura lokalne samouprave koji je prisustvovao vanrednoj skupštini Sportskog saveza bio je Slađan Stanojković Prike, šef Odseka za sport Odeljenja društvenih delatnosti Grada Vranja.

Zoran Stojanović, novi predsednik Sportskog saveza Grada Vranja, rođen je u Vranju 1970. godine, operativni je trener šaha i dugogodišnji sekretar ŠK Vranje i Šahovskog saveza Pčinjskog okruga.    1. Zlatomir 30/03/2022
    2. seherezada 30/03/2022
    3. Miki 30/03/2022
    4. Mita 30/03/2022

    Ostavi komentar