Sportski savez: Još uvek bez dogovora sa VLASTIMA oko PET miliona dinaraSportski savez Grada Vranja još nije doneo odluku o potpisivanju ugovora sa lokalnom samoupravom o dodeljenom novcu iz gradskog budžeta za 2022. godinu u iznosu od pet miliona dinara, potvrdio je za InfoVranjske Igor Mladenović, generalni sekretar ove organizacije.

Radna zajednica će odlučiti u dogovoru sa pravnicima i advokatima, rekao je Mladenović.Grad Vranje je za Sportski savez za 2022. godinu opredelio pet miliona dinara, a ova organizacija je uz priloženi program aktivnosti za tekuću godinu zatražila 17,8 miliona dinara.

Predstavnici Sportskog saveza još uvek nisu potpisali ugovor sa Gradom o sufinansiranju programa i projekata aktivnosti za ovu godinu sredstvima iz gradskog budžeta, iako je lokalna vlast dodelom novca makar i u iznosu od pet miliona dinara de fakto priznala legitimitet ove organizacije.Podsećamo, radnici Sportskog saveza 18 meseci su bez primljenih zarada i neoverenih zdravstvenih knjižica, ali uprkos svakodnevnim protestima nisu prekidali rad da ne bi ugrozili normalno funkcionisanje sportskih klubova sa teritorije Grada Vranja, do kraja ispoštujući odredbe Zakona o sportu Republike Srbije.

S: Kostić

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Miki 21/02/2022
    2. Če Gevara 21/02/2022
    3. Sportista 21/02/2022

    Ostavi komentar