SPORTSKI CENTAR: Još jedan pokazatelj „BRIGE“ naprednjačke vlasti za NAJMLAĐESportski centar u Vranju ne pamti ekološko, estetsko uređenje i bezbednost za decu kako bi zadovoljio standarde mesta za rekreaciju u jednom gradu (Ako je Vranje još uvek grad, prim. aut.)

Prilazi „Sportskom“ su ili sa raskopanim betonom ili blatnjavom zemljom. Put do košarkaških terena je u kritičnom stanju, sa stazama oko kojih je rastinje kao u džungli. Sami tereni za fudbal, košarku, odbojku su uobičajeno loši.Mlađi stanovnici Vranja, koja igraju fudbal na terenima žale se na uslove za igru sa drugarima.

Nama je zanimljivo da se igramo ovde zajedno, ali nema mrežica i ograda, šutneš loptu i ona ode u livadu iza gola. Sa one strane kad izađe lopta uvek moramo da gazimo po polomljeno staklo od flaše.“, dobacuju mladi „fudbaleri“ sa terena.Pored klasičnih brojnih problema na sportskom centru, glavni utisak ostavlja praznina i bezidejnost šta da se uradi tamo.

Iako je sportski centar relativno veliki, ostavlja utisak pustoši. Na kraju građanima samo ostaje da se zadovolje onim što imaju, a to je NIŠTA.

Danas, osim terena za tenis, koji čak nisu ni samostalni izgradili gradski oci, „Sportski“ služi kao veliki negativan primer celokupne vladavine Srpske napredne stranke u Vranju.

Ali AVAJ.

Grad Vranje planira nove stadione, bazene, i zatvorene i otvoreno, a do tad….

Veljko Ilić

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Dinamovac 16/06/2023
  2. protivnik 16/06/2023
  3. Mane 16/06/2023
  4. Ivana 16/06/2023
  5. Stanovnik 16/06/2023

  Ostavi komentar