SNS uhljebljenje penzionera: ANTIĆ u banjskom MineralcuBratislav Antić Braca, donedavno predsednik Sportskog saveza Grada Vranja, „uhlebio“ se kao penzioner u FK Mineralac iz Vranjske Banje, potvrdio je za InfoVranjske sam Antić.

Radiću po ugovoru o delu, biću „tehničko lice“, to je način da preživim dok ne dobijem rešenje za penziju», rekao je Antić za portal InfoVranjske.rs.Bratislav Antić ne negira da mu je oko zaposlenja u banjskom Mineralcu najveću pomoć pružio Banjčanin Slaviša Bulatović, predsednik GrO SNS u Vranju i narodni poslanik.

„Čovek mi je pomogao, ne krijem“, tvrdi Bratislav Antić, potvrđujući time glasine da je blizak sa poslanikom Banjčaninom.

Ratko Mladić u Banji: Mineralac ruši haški sud

Bratislav Antić je stekao starosni uslov za penziju i čeka rešenje iz Fonda PIO, a radni odnos u Sportskom savezu okončao je 31. decembra 2021. godine.

Antić je za predsednika Sportskog saveza imenovan u aprilu 2019. godine i zajedno sa ostalim radnicima više od godine i po dana nije primao platu i bio bez overene zdravstvene knjižice.

Na mesto predsednika Sportskog saveza imenovan je kao kadar SNS, ali to nije uticalo na negativan odnos Grada Vranja prema ovoj organizaciji na teritorijalnoj osnovi, koja je na žestokom udaru gradonačelnika Slobodana Milenkovića i većnika za sport Nenada Đorđevića Nešija.

Podsećamo, Antić je 2021. godine odbio da ugasi Sportski savez na zahtev gradonačelnika i većnika za sport.

S. Kostić  1. Ujče 28/02/2022
  2. Boki 28/02/2022
  3. Ce Gevara 28/02/2022
  4. Beogradjanin sa ružom 28/02/2022
  5. deda mraz 28/02/2022

  Ostavi komentar