SNS kampanja: Ko je sve od naprednjaka posetio Vranje

Eko Taxi Vranje

Miting podrške Aleksandru Vučiću koji je organizovan u Vranju 14. marta, 2022. godine ostavio je u senci druge posete „prvih“ naprednjaka u Srbiji.

Pripreme za miting naprednjaka u Vranju krenule se mnogo ranije pre dolaska predstanika Aleksandra Vučića, ali su „centralni“ naprednjaci krenuli sa obilaskom GrO Vranje nekoliko dana pre toga, a ministri Vulin i Stefanović nastavili kampanju i nakon predsednika Vučića.Među prvima su se pojavili članica Predsedništva SNS-a Jelena Obradović i kandidat za narodnog poslanika Zoran Tomić. Njih su dočekali iz Unije mladih na šetalištu, da bi nakon toga organizovali sastanak u prostorijama stranke.

Nakon njih, dolazi i ministarka Darija Kisić, koja je dočekana u prostorijama stranke, gde je održala sastanak. Pored mnogobronijih žena u prostorijama stranke našao se i predsednik Saveta za socijalne pitanja, Nenad Milojević poznatiji kao Šone.

Nakon ministarke, Vranje je posetio i Nikola Selaković, koji je sa vranjskih je zajedno sa vranjskim naprednjacima razgovarao sa građanima Vranja ispred glavne Pošte.

Sve vreme u Vranju bio je prisutan i Dragan Stevanović Boske koji je 13. marta održao sastanak u Gradskom odboru, pred sam doček predsednika Vučića.

Nakon mitinga koji je održan 14. marta, Vranje je posetio i Ministar policije Aleksandar Vulin, koji je otvorio i Regionalni centar za vanredne situacije u Vranju.

Poslednji visoki funkcioner koji je posetio Vranje bio je ministar vojni, Nebojša Stefanović. Podsećamo naprednajci iz Vranja pre određenog vremena glasali su za smenu Nebojše Stefanovića kao predsednika GrO SNS Beograd.

MSB