SNS indikacije MUKE po Bulatoviću?

Eko Taxi Vranje

Na otvaranju Regionalnog centra za vanredne situacije u Vranju u donjem delu grada, u sredu 16. marta, kome je prisustvovao Aleksandar Vulin, ministar unutrašnjih poslova u Vladi Srbije, nije viđen Slaviša Bulatović, predsednik Gradskog odbora SNS u Vranju i kandidat ove stranke za poslanika.

Na svim dostupnim fotografijama, kao i u izveštajima medija koje plaća vlast i ostalih informativnih kuća, jasno se vidi da Bulatovića nema, a da je jedini prisutni naprednjak Slobodan Milenković Gonzi, gradonačelnik Vranja.Zanimljivo je i vrlo indikativno da na FB profilu Gradskog odbora SNS u Vranju nema fotografija sa otvaranja Regionalnog centra za vanredne situacije u Vranju, a postavljene su fotke sa neuporedivo minornijeg događaja, obilaska Izbornog štaba Mesnog odbora SNS u Gornjoj čaršiji.

Takođe je indikativno i što na FB profilu Slaviše Bulatovića nema fotografija sa mitinga SNS i Aleksandra Vučića u Vranju, u ponedeljak 14. marta, mada je poznato da poslanik iz Vranjske Banje ne propušta prilike da na svom profilu postavlja fotografije i sa mnogo manje značajnih događaja.

Prema očekivanju, gradski sajt uredno je izvestio o otvaranju Regionalnog centra za vanredne situacije u Vranju.

S. Kostić    1. Tetak 17/03/2022
    2. MO Gornja Carsija 18/03/2022
    3. Pera 21/03/2022

    Ostavi komentar