Slobodan Milenković na društvenim mrežama: Prvo STRANKA, pa tek onda VRANJEGradonačelnik Vranja, Slobodan Milenković, aktivirao se na društvenim mrežama, pre početka loklane izborne kampanje 2023. godine.

Milenković na aplikaciji „Instagram“ potpisao kao „dr_smilenkovic“, a prema podacim portala InfoVranjske.rs, za ovaj profil zadužen je Milan Zdravković.Ostaje nejasno, da li je „smilenković“ od Slobodan Milenković, ili se gradonačelnik grada Vranja prijavio kao dr.SMILEković, odnosno „doktor osmeha“, što neodoljivo podseća na nadimak njegovog kolege Nestorovića, odnosno „doktora sreće“. Što dodatno zbunjuje građane, jer se Slobodan Milenković za razliku od Nestorovića nikada ne smeje.

Nije nadimak Milenković jedini problem njegovih društvenih mreža.Milenković je u biografiji na aplikaciji „Instagram“ postavio da je potpresednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke, pa tek onda da je gradonačelnik Vranja, što je izazvalo reakciju građana, jer na ovaj način gradonačelnik jasno stavlja do znanja da je stranka koja po rečima Bulatovića ima 12.000 glasova, za njega bitnija od grada koji ima preko 70 hiljada stanovnika.

Na kraju svoj opisa, Milenković dodaje da specijalista u Zdravstvenom centru Vranje.

Građanima ostaje nejasno zašto Milenković nije dodao da radi kao specijalista i u Domu Zdravlja Trgovište, jer je u Agenciji za borbu protiv korupcije i u ovoj opštini prijavio platu.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Lopovi 21/06/2024
  2. Goca 21/06/2024
  3. Komi 21/06/2024
  4. Irena 21/06/2024
  5. Врање 22/06/2024

  Ostavi komentar