SKUPŠTINA: I opozicije i vlast „spremili“ taktiku pred PETU SEDNICUPredsednica Skupštine Grada Vranja, Zorica Jović, zakazala je 5. sednicu Skupštine Grada Vranja za četvrtak od devet časova. Na dnevnom redu, pred obornicima se našlo preko 50 tačaka.

Od dostavljanja dnevnog reda odbornicima, opozicione snage odmah su reagovale saopštenjem za javnost, gde su pozvale predsednicu Skupštine Grada Vranja da podeli 5. sednicu u više dana.Peta sednica Skupštine grada Vranja imaće neverovatnih 58 tačaka, a materijal za nju obuhvata više od 1500 stranica! – stoji u saopštenju udruženje opozicije.

Predstavnici osam stranka u Vranju, najavili su da će blokirati rad Skupštine, ukoliko se ne normalizuju uslovi za rad odbornika.Dva dana nakon saopštenja za javnost, odbornici sa liste „Aleksandar Vučić – Vranje ne sme da stane“ organizovali su sastanak u prostorijama stranke.

Prema saznanjima portala InfoVranjske.rs, šef odbornika ispred Srpske napredne stranke, Miroslav Nešić zahtevao je od svih odbornika sa ove liste da se uključe u diskusiju i krenu sa „odboranom stranke“ od napada opozicije.

Podsećamo, svaki odbornik ima pravo da govori priča tri minuta, dok šef odborničke grupe (ukoliko to prijavi) dobija pet minuta za govornicom po jednoj temi dnevnog reda.

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Vranjanka 19/06/2024

    Ostavi komentar