Sjajne vesti iz Poliklinike SISI: Veliki POPUST povodom 8. martaVaše zdravlje nam je najvažnije i zato želimo da vas inspirišemo i motivišemo da se odlučite za preventivni pregled. U Poliklinici Sisi, imamo sjajnu vest za sve vas!

Od danas pa sve do 14.03.2024.godine, Poliklinika vam nudi 20% popusta na preventivne preglede. Znamo da brige oko finansija mogu biti prepreka, ali želimo da učinimo ovaj pregled što pristupačnijim za sve vas.Svi znamo koliko je važno da brinemo o svom zdravlju, a pravovremeni preventivni pregledi mogu spasiti živote. Ovaj pregled može otkriti i najmanju nepravilnost u ranim fazama, kada je lečenje najefikasnije.

Da li ste znale da mnoge bolesti, poput raka dojke, raka grlića materice ili srčanih oboljenja, mogu biti izlečene ili kontrolisane uz pravovremeni pregled? Više od 90% slučajeva raka dojke, na primer, može se izlečiti ako se otkrije u ranom stadijumu.Ne zaboravite da je preventiva ključna! Mi vas ohrabrujemo da sebe stavite na prvo mesto i zakažete preventivni pregled već danas. Vaše zdravlje treba da bude prioritet! 💕

𝘿𝙖 𝙗𝙞𝙨𝙩𝙚 𝙞𝙨𝙠𝙤𝙧𝙞𝙨𝙩𝙞𝙡𝙚 𝙤𝙫𝙪 𝙨𝙟𝙖𝙟𝙣𝙪 𝙥𝙤𝙣𝙪𝙙𝙪:

Pozovite Polikliniku na broj 𝟎𝟔𝟗 𝟔𝟎 𝟔𝟎 𝟎𝟐 i zakažite termin za preventivni pregled.

Prilikom zakazivanja, naglasite da želite iskoristiti popust od 20% za preventivni pregled.

Podelite ovu objavu sa svojim prijateljicama i porodicom kako biste ih podstakle da urade preventivni pregled i sačuvaju svoje zdravlje.

𝐍𝐞𝐦𝐨𝐣𝐭𝐞 𝐨𝐤𝐥𝐞𝐯𝐚𝐭𝐢! 𝐈𝐬𝐤𝐨𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐭𝐞 𝐨𝐯𝐮 𝐩𝐫𝐢𝐥𝐢𝐤𝐮 𝐢 𝐩𝐨𝐤𝐚ž𝐢𝐭𝐞 𝐤𝐨𝐥𝐢𝐤𝐨 𝐬𝐭𝐞 𝐡𝐫𝐚𝐛𝐫𝐞 𝐢 𝐨𝐝𝐠𝐨𝐯𝐨𝐫𝐧𝐞 𝐩𝐫𝐞𝐦𝐚 𝐬𝐯𝐨𝐦 𝐳𝐝𝐫𝐚𝐯𝐥𝐣𝐮! ❤️ 𝐙𝐀𝐊𝐀Ž𝐈𝐓𝐄 𝐒𝐕𝐎𝐉 𝐏𝐑𝐄𝐆𝐋𝐄𝐃 𝐃𝐀𝐍𝐀𝐒 𝐢 𝐳𝐚𝐣𝐞𝐝𝐧𝐨 ć𝐞𝐦𝐨 𝐬𝐞 𝐩𝐨𝐛𝐫𝐢𝐧𝐮𝐭𝐢 𝐳𝐚 𝐯𝐚š𝐞 𝐝𝐮𝐠𝐨𝐫𝐨č𝐧𝐨 𝐛𝐥𝐚𝐠𝐨𝐬𝐭𝐚𝐧𝐣𝐞!

☎️ 069/60 60 02
🏥 Sisi Poliklinika
📌Vranje, na samo 100m od Doma zdravlja, ugao ulice Save Kovačevića i Bosanske
📧[email protected]
🌐sisipoliklinika.rs

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar