ŠF Prestiž: Nezaboravni mečevi sa gostima iz VelesaŠkola fudbala Prestiž iz Vranja bila je proteklog vikenda domaćin ekipi Borec Junior iz Velesa u Severnoj Makedoniji sa kojima su odigrali petutakmica, obavestio je portal InfoVranjske.rs Joca Ristić, koordinator ŠF Prestiž.

Ti mečevi odigrani su sa generacijama dečaka 2008, 2009, 2010, 2011, 2013. i 2014. godine, a šansu da igraju dobili su svi dečaci koji su u redovnom trenažnom procesu, ukupno 100 dečaka, navodi Ristić.Koordinator Prestiža još uvek je pod utiskom odigranih mečeva sa gostima iz Velesa.

Lep sunčan dan, sjajni i temperamentni gosti iz Velesa, mnogo lepih akcija, golova, obeležili su ove susrete dva prijateljska kluba, pa se posebno zahvaljujem Marjanu Jakovlevskom, treneru dece iz Velesa, kao i našim fudbalerima koji časno i pošteno predstavljaju naš klub i naš grad, naglasio je Ristić.Joca Ristić na kraju poručuje „bravo za sve aktere utakmica između Prestiža i naših prijatelja iz Velesa“, naglašavajući i nezaboravno druženje dečaka dva kluba u Vranju.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar