Saša Arsić: Naprednjaci iz Bujanovca zaduženi za provokacije u HanuOkružni odbor Narodne stranke u Pčinjskom okrugu izdao je saopštenje za javnost. Saopštenje prenosimo u celosti i bez izmena.

Da je nasilje uzelo maha u naprednjačkim redovima građani Srbije su mogli da vide kada je na mirne građane po naređenju velikog vođe krenuo bager (ulta) i kada su motkama i čekićima udarali nezadovoljne građane.Predsednik tvrdi da su čekići bili gumeni a motke su valjda bile od papira ,takvim izjavama se smeje u lice građanima koji su ustali da mirnim protestima iskažu nezadovoljstvo zbog zakona o eksproprijaciji kojim će ukoliko bude donet biti omogućeno bilo kome bilo kada da kupi milom ili silom svaki deo naše Srbije.

Kao da im nije dosta nasilja pa su za zakazane proteste i blokade puteva organizovali svoje batinaše da isprovociraju sukobe.Presreli smo neke informacije i instrukcije gde se jasno vidi da policija i BIA zajedno sa vrhom vlasti spremaju nova hapšenja i batinanje ljudi na protestima.

Formirane su vise ekipa. Jedna ce da mirno ometa protest, druga da izaziva incidente , gadjace ih jajima, vodom.

Jedna spremna da uleti i bije, pokusace i automobilima da ih provociraju, kao nezadovoljni gradjani sto zaustavljaju saobracaj, zene su posebna ekipa koja ce da se svadja, samo da ih isprovociraju a onda policija privodi učesnike protesta a naravno ne inicijatore.

To je njihova režija za subotu.

Aktivisti SNS i plaćenici iz Bujanovca zaduženi su za provokacije u Vladičinom Hanu po našim saznanjima za tu akciju je zadužen I.M. zvani M….. I M.N sa svojim ekipama.

U Vranju će doći provokatori iz Hana i Leskovca i tako u celoj Srbiji.

Znate onu narodnu kad prevrši dara meru predsednik svesno gura narod u građanski rat pa zar je zabranjeno da neko drugačije misli i da to slobodno kaže.

Zar je zabranjeno da to nezadovoljstvo i neslaganje iznese javno i na protestima.

Treba li da ćutimo dok se Rio Tinto sprema da zagadi pola Srbije treba li da dozvolimo da našu dedovinu može da kupi ko i kad poželi?

Motka ima dva kraja to treba da znaju a znamo i sve osobe koje su planirane da ometaju proteste tako da gospodo iz policije i BIA-e nemojte misliti da nećemo obelodaniti sve građanima Srbije.

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Bugarin bosilegrad 03/12/2021
    2. Ivan T 03/12/2021
    3. Ha.ha 05/12/2021

    Ostavi komentar