Saša Arsić: Čak su i PRAVNICI sadašnjeg režima protiv PROMENE USTAVA

Eko Taxi Vranje

Okružni odbor Narodne stranke objavio je saopštenje za javnost povodom referenduma. Portal InfoVranjske.rs saopštenje prenosi u celosti i bez dodatnih izmena. Stavovi izneti u saopštenju nisu stavovi portala InfoVranjske.rs i portal ne odgovara za navode u njemu.

Narodna stranka a i ja lično imam jasan stav oko referenduma zakazanog za 16 januar ove godine.Kao prvo na referendumu ne učestvuju političke partije nego građani Srbije i ne razumem vladajuću koaliciju što tera građane da zaokruže ‘ da’  i da time budu saglasni sa promenom ustava.

Narodna stranka ne podržava promene ustava jer nije tačno da će novi ustav ukoliko bude promenjen da donese boljem i nezavisnijem pravosuđu u Srbiji.

Kada je reč o pravnom pitanju, pravnici su saglasni da predložene promene Ustava neće omogućiti nezavisno pravosudje, nego će zacementirati jednopartijsko pravosudje.

Narodna stranka je na svojoj izbornoj skupštini jednoglasno donela odluku da građani po svojoj savesti odluče da li će bojkotovati referendum ili ne a ukoliko izađu da svakako zaokruže NE.

Čak ni pravnici sadašnjeg režima kao što su Toma Fila i Đukanović su protiv promene ustava ali na žalost danas u Srbiji se struka nikad ne sluša bilo da je reč o ustavu bilo da je u pitanju zdravstvo ,prosveta ili bilo koji segment života kod nas.

Danas se u Srbiji sluša samo jedan čovek i on se razume u sve i u bolnice i u lečenje i u rudarstvo  i u prosvetu nema boljeg u ekonomiji najbolji je u svemu bar tako on misli.

 A na žalost cela Srbija je zarobljenik jednog čoveka koji kad se zanese sa vremenom na vreme spomene i luster.  1. Ноце 13/01/2022
  2. Silent 13/01/2022
  3. д 13/01/2022
  4. НЕ, не и НЕ 13/01/2022
  5. Jovanka 13/01/2022
  6. Mirko 15/01/2022

  Ostavi komentar