Samoodrživi SOCIJALISTI : Salon za masažu u KOMITETUU prostorijama Gradskog odbora SPS u Vranju, u zgradi poznatoj po „arhaičnom“ nazivu „Komitet“, otvara se „Salon za masažu“, saznaje portal InfoVranjs.ers

Zoran Antić, predsednik Gradskog odbora SPS, međutim, u izjavi za portal negira da ima veze sa salonom u „Komitetu“.U pitanju su dve prostorije na prizemlju koje je koristio „Komrad“, a uskoro će tu „proraditi“ salon za masažu čiji je vlasnik, prema našem saznanju, jedan od bliskih saradnika Zorana Antića i pretendent za visoku funkciju u GrO SPS, tvrdi izvor portala.

Po njegovim rečima, „čudni su putevi evolucije prostorija u „komitetu“ poslednjih tridesetak godina.

Na početku tih puteva vodila se politika, do 1990. godine tu je vedrio i oblačio Opštinski komitet Saveza komunista Vranja, nasledio ga je OO SPS, zatim te prostorije prepustio „Komradu“ i komunalnim delatnostima, a od skoro imamo „vrh evolucije“, salon za masažu i relaksaciju“, kaže sagovornik portala.

Trenutno se budući salon doteruje i adaptira za novu namenu.

Uveliko se sređuju prostorije za salon, polako poprimaju moderniji izgled, ali se sve radi u poluilegali, baš kao da se prikrivaju radovi na enterijeru, spolja se ništa ne primećuje, verovatno se radi o iznenađenju, onako u socijalističkom maniru i stilu, komentariše izvor InfoVranjskih.rs.

Sagovornik portala nije mogao da precizira kada će se dogoditi svečano otvaranje salona za masažu i rekreaciju u „komitetu“, dok Zoran Antić, predsednik GrO SPS, ima svoju verziju događaja u prostorijama «komiteta».

Gradski odbor ne izdaje prostorije, to čini centrala partije koja ima status pravnog lica. Zato nisam upoznat da li su te prostorije izdate ili nisu. Pa i da jesu, to je stvar centrale i ne postoji problem izdavanja prostorija koje se ne koriste., rekao je Zoran Antić.

Vranjancima na kraju, uvek gladnim znatiželje, preostaje da sačekaju eventualno svečano otvaranje salona za masažu u „komitetu“, kada će se sve razjasniti, posebno dilema da li su pomenute prostorije odista izdate čoveku iz vrha vranjskih socijalista.  1. Vranjezguz 28/06/2022
  2. Teodora Jovic 28/06/2022
  3. Zorica 28/06/2022
  4. Bugarin bosilegrad 28/06/2022
  5. če 28/06/2022
  6. Mile 28/06/2022
  7. Griska 29/06/2022
  8. Kuke 29/06/2022

  Ostavi komentar