SAM protiv SVIH: Bulatović menja Milenkovićeve KADROVE

Eko Taxi Vranje

Pokušaj Slaviše Bulatovića, poslanika i predsednika Gradskog odbora SNS u Vranju, da u odsustvu gradonačelnika Slobodana Milenkovića smeni njegove ljude u vranjskom odboru stranke propao je nakon intervencije iz centrale naprednjaka u Beogradu.

Bulatović je naumio da nedavno odsustvo Milenkovića, iskoristi i da sa funkcija u GrO SNS smeni gradonačelnikove kadrove, pa umesto njih imenuje svoje sledbenike, a zbog najavljene izborne skupštine vranjskih naprednjaka krajem maja ove godine.Gradonačelnik je još iste večeri bio obavešten o nameri Bulatovića, budući da su dok je poslanikova zavera bila u inicijalnoj fazi, proradili viberi na vezi između Gonzija i njegovih kadrova u GrO SNS, Milenković je odmah nazvao „svoje“ u centrali stranke i urgentno ih obavestio o subverziji lidera vranjskih naprednjaka.

Iz centrale je Bulatoviću odmah saopšteno „da je problem u vranjskom SNS stigao do predsednika stranke koji je poručio da sve takve aktivnosti odmah budu stornirane i da vodeći funkcioneri vranjskih naprednjaka na čelu sa Bulatovićem treba da znaju da se oni tu ništa ne pitaju“.

Bulatović je, prema očekivanju, smesta aterirao i povukao predlog za smenu Gonzijevih kadrova, a na prvoj sednici GrO SNS u ponedeljak 9. maja, kojoj je porisustvovao i gradonačelnik Milenković, bio je snishodljiv i „tolerantan“.

Podsećamo, pokušaj smene gradonačelnikovih kadrova drugi je Bulatovićev „ćorak“ u postizbornom periodu, jer je propao i njegov prethodni pokušaj da realizuje ražalovanje Dragana Stevanovića Bosketa, koordinatora SNS za Pčinjski okrug.

S. Kostić    1. Žuki 13/05/2022
    2. ha haha 13/05/2022
    3. Narod 13/05/2022
    4. Richard Krstic 13/05/2022

    Ostavi komentar