SAJAM civilnog društva u BUJANOVCU „Lokalni glasovi“Sajam civilnog društva u Bujanovcu Lokalni glasovi biće održan u četvrtak, 25. avgusta 2022. godine u sali Doma kulture „Vuk Karadžić“ i ispred na Trgu Karađorđa Petrovića bb u Bujanovcu.

Ovaj sajam realizuje organizacija People in Need/Čovek u nevolji (PIN) u saradnji sa Britanskom ambasadom u Beogradu i organizacijom Građanske inicijative. Organizuje se u sklopu projekta Pojačavanje lokalnih glasova za pravičan razvoj (ALVED).Zvanično otvaranje sajma je predviđeno na ceremoniji gde će učestvovati predstavnici Britanske ambasade, predsednik opštine Bujanovac i predstavnici organizatora. Na sajmu će učestvovati dvadeset lokalnih organizacija civilnog društva i neformalnih grupa građana iz Bujanovca, Vranja, Lebana i Preševa.

Učesnike će pozdraviti zamenik šefa misije Dominik Otvej, predstavnica za Zapadni Balkan Amandin Nikola, predsednik opštine Bujanovac Nagip Arifi, koordinatorka na terenu Tuba Avdiji i izvršna direktorka NGO Beyond, Bukurije Borići.Za sve koji budu posetili sajam biće obezbeđen prevod na srpski, albanski i engleski jezik.

Veljko Ilić

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar