Rukomet: Srbija ISPALA – DODIĆ pokazao da je jedan od NAJPERSPEKTIVNIJIH igračaReprezentacija Srbije je na Svetskom šampionatu u rukometu, koji se održava u Ševdskoj i Poljskoj, u Katovicama odigrala poslednju utakmicu na ovoj planetarnoj smotri, pobedivši selekciju Holandije sa 32:30, poluvreme 19:17.

Srbija je osvojila 11. mesto na svetu, ali je ostala bez kvalifikacija za Olimpijske igre 2024. godine.Na poslednjem meču «orlova» sa «lalama» najefikasniji je bio Milosavljević sa devet golova, a posebno se istakao golman Milosavljev sa 11 odbrana i jednim odbranjenim sedmercem.

Vranjanac Stefan Dodić sa svojih 19 godina ostavio je sasvim solidan utisak, protiv Holandije je dao jedan gol, ali je imao desetak asistencija koje su uglavnom rezultirale golovima za našu selekciju.Dodić je nastupio u nastavku susreta na poziciji srednjeg beka, ubrzao je igru nacionalne selekcije Srbije i učinio je maštovitijom, što je omogućilo njegovim saigračima da svojim golovima učvrste voćstvo reprezentacije i tako ostvare pobedu u poslednjem meču na planetarnom odmeravanju snaga u rukometu.

Stefan Dodić je po opštem mišljenju rukometnih stručnjaka na ovom Svetskom šampionatu pokazao da je jedan od najperspektivnijih rukometaša do 20 godina.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Sport nepostoji 24/01/2023

    Ostavi komentar