Rukomet: MUČNA STVARNOST i gradske sportske lažiGradska vlast i njeni izabranici na čelu Rukometnog kluba Vranje 1957 obmanuli su i dalje varaju građane svojim „vizijama“ u ovdašnjem rukometu, tvrdeći „da je klub ušao u Super ligu, vranjska deca ne bi mogla da igraju“, javljaju portalu InfoVranjske izvori iz lokalnog sporta i među roditeljima sportista.

Izvori portala taksativno navode imena i prezimena i sportske generalije tačno 13 Vranjanaca koji sportsku karijeru grade izvan Vranja.Braća Dodić, Stefan i Lazar, članovi su Metalurga iz Skoplja. Stefan je sa 17 godina bio seniorski reprezentativac Srbije, u Vranju su ga trenirali pokojni Miodrag Nikolić Robi i Zoran Arizanović Šef, na žalost, Robi nije među živima da vidi uspehe svog rukometaša –  pričaju izvori portala.

Po njihovim rečima, „Mihajlo Mladenović, igrač makedonskog prvoligaša Ohrida, kao i Dodić potiče iz GRK Mladost, a sada je reprezentativac Severne Makedonije, igrao na svetskom prvenstvu u Egiptu, a izuzetno uspešan je i Mihajlo Stanojković, igrač leskovačke Dubočice, čiji su talenat u Leskovcu odmah prepoznali“.Ilustracija FOTO promo

Filip Kostić je član niškog Železničara, za ovaj klub igra i Dušan Petrović, dvometraš koga Nišlije slave i veličaju, za ovaj niški klub nastupao je i Petar Petrović, sada je u kragujevačkom Radničkom, napustio je Vranje 1957, jer ovde za njega nije bilo mesta zbog visine od skoro dva metra – obrazlažu izvori InfoVranjskih.

Slede Đorđe Čolović u Dinamu iz Pančeva, Darko Milenković u novosadskoj Vojvodini, sa svojim klubom učestvovao u Ligi Evrope, pa Vladan Arizanović, igrao za šabačku Metaloplastiku, Železničar, sada je u Leotaru iz Trebinja.

Arizanović je veliki talenat koji je nasledio od oca Šefa Arizanovića, Mateja Dodić je u Metaloplastici iz Šapca, Drako Arsić je u skopskom Metalurgu dogurao do reprezentativca Srbije, sada je opet u Šapcu, i Davor Tasković, internacionalac – kažu poznavaoci.

Na kraju, ostaje pitanje da li bi da je RK Vranje 1957 ušlo u Super ligu, bilo Vranjanaca u timu!?

S. Kostić

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  1. Čitalac 08/09/2021
  2. Maks 08/09/2021
  3. Coce 08/09/2021
  4. Porzingis 09/09/2021
  5. Tata 09/09/2021
  6. Porzingis 09/09/2021
  7. Mile 10/09/2021
  8. Dosta 10/09/2021

  Ostavi komentar