Roditelji mladih kategorija najavljuju protest: Dinama jači od Milenkovića i Đorđevića

Eko Taxi Vranje

Više od 60 roditelja dece koja igraju u mlađim kategorijama Dinama prikupili su u četvrtak 24. marta na stadionu „Jumka“ novac za učešće omladinaca, kadeta, petlića i pionira u ligaškim takmičenjima, obavestio je InfoVranjske roditelj Zoran Milenković.

Roditelji Dinamove mlađarije, duboko nezadovoljni odnoosom Grada Vranja prema klubu, prikupili su novac neophodan za ligaška takmičenja mladih kategorija.Nikako ne smemo da dozvolimo da ugase klub sa tradicijom od 75 godina, svesni smo da dok se takmiče mlađe kategorije, Dinamo će postojati, a posebno ne želimo da naša deca prestanu da se bave sportom i da umesto treninga i utakmica izaberu ulicu“, jasan je Milenković.

Po njegovim rečima, roditelji su odlučili da najpre formiraju petočlanu delegaciju koja će razgovarati sa gradonačelnikom Vranja Slobodanom Milenkovićem i većnikom za sport Nenadom Đorđevićem.

Posle toga svi ćemo se naći na velikom protestu, nagoveštava Milenković.

Podsećamo, prvi tim Dinama istupio je od takmičenja u Srpskoj ligi „Istok“ jer je iz gradskog budžeta dobio 6,5 miliona dinara, a FK Mineralac iz Vranjske Banje, član najniže Okružne fudbalske lige dobio je 4,5 miliona dinara.

S. Kostić    1. Roditelj 29/03/2022
    2. Roditelj 31/03/2022
    3. Zabrinuti Roditelj 31/03/2022

    Ostavi komentar