Ristić: Ponosan sam na PrestižJoca Ristić, koordinator Škole fudbala Prestiž u Vranju, poručio je u izjavi za InfoVranjske da je godina na izmaku bila izuzetno uspešna za Prestiž.

Ponosan sam na našu školu fudbala, jer sam trenirao 130 dečaka uzrasta od šest do 11 godina, odigrali smo 113 utakmica, 11 međunarodnih, održali više od 130 treninga, navodi Ristić.Koordinator Prestiža naglašava da je škola fudbala bila od koristi i za vranjskog srpskoligaša Dinamo.

Dve selekcije, pionira i petlića, rođenih od 2007. do 2009. godine, ukupno 40 polaznika pojačali su Dinamo u ovoj godini, a nekoliko igrača je bilo na probi u beogradskom Partizanu kako bi dobili priliku da naprave velike karijere, kaže Ristić.Fudbal, treninzi i utakmice, po rečima Ristića, nisu bili jedina aktivnost Škole fudbala Prestiž u Vranju.

Ponosan sam na činjenicu da smo organizovali veći broj humanitarnih akcija, u 2021. bilo ih je 26, a prikupili smo 213.000 dinara, dali sve od sebe da pomognemo onima kojima je pomoć bila najpotrebnija i sarađivali sa većim brojem organizacija i ustanova iz ove oblasti, ističe Jova Ristić.

Koordinator Škole fudbala Prestiž u Vranju obećao je na kraju da će škola fudbala i u narednoj kalendarskoj godini nastaviti sa treninzima i mečevima, ali neće zanemariti humanitarne akcije.

S. Kostić

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Otac 28/12/2021

    Ostavi komentar