Ristić: Katastrofalno stanje ULICA u Vranju

Eko Taxi Vranje

Đorđe Ristić, predsednik Gradskog odbora Narodne stranke u Vranju, u izjavi za portal InfoVranjske.rs upozorava da „građane uskoro čeka makadam na gradskim ulicama“.

Stanje saobraćajne infrastrukture u Vranju je katastrofalno, nikad gore, a sve je krenulo od dolaska SNS na tron lokalne vlasti, kao da nikad nije bilo manje ulaganje u saobraćajnu infrastrukturu, pa će uskoro gradske ulice biti vraćene na makadam, ističe Ristić.Po njegovim rečima, „izvođači radova na vranjskim ulicama nikada ne završe posao do kraja“.

Oni odrade svoj posao, postave neke cevi, a nakon toga ostave stanje tako loše da ne mogu građani da prođu kolima, ne vrate prvobitno stanje pre izvođenja radova, najbolji primer je Kosovska ulica, primećuje Đorđe Ristić.

Predsednik Gradskog odbora NS poručuje „da NS nije protiv izgradnje i rekonstrukcija na gradskim ulicama, ali ne na način kako to radi aktuelna vlast“.

„Krenuli su sa rekonstrukcijom mreže fekalne kanalizacije, u ulici Save Kovačeviča, Dušanovoj, Kralja Aleksandra, to će završiti i ostaviti haos na tim ulicama, za vreme suše leti biće prašine, a sa prvim kišama blato, to će biti stanje prave katastrofe, a o Partizanskom putu je već sve rečeno“, napominje Ristić.

Ristić je kritičan i prema održavanju vranjskih ulica i uopšte saobraćajnica na teritoriji Grada.

Udarnih rupa ima na skoro svim ulicama, neke su dubine do pola metra, kao na bunuševačkom putu, a šta to znači za vozila i vozače svi znamo, to je jednostavno neodrživo u Vranju, gde se i semafori često gase, u ponedeljak 23. maja nije radio na raskrsnici kod „Dunava“ i „Alfe“, pa pitam kako to da slaba kiša ugasi semafore, a imamo ih na samo tri raskrsnice u Vranju“, konstatuje Ristić.

S. Kostić    1. Ing.Filipovic 24/05/2022
    2. Sveta 24/05/2022
    3. Ime 25/05/2022
    4. Miki 31/05/2022

    Ostavi komentar