RIK imenovao novi birački odbor za peto glasanje u TRNOVCU

Eko Taxi Vranje

Republička izborna komisija (RIK) imenovala je na svojoj 77. sednici novi birački odbor za peto po redu glasanje na parlamentarnim izborima na biračkom mestu broj šest u Velikom Trnovcu, javlja sajt RIK-a.

Za predsednika novog biračkog odbora postavljen je Milovan Aleksić iz Bujanovca, član SNS, koji je bio u biračkom odboru na trećem po redu glasanju u Velikom Trnovcu 27. maja ove godine.Novi birački odbor na čelu sa naprednjakom Milovanom Aleksićem, koji će pokušati da organizuje i sprovede parlamentarne izbore na biračkom mestu broj šest u Osnovnoj školi Muharem Kadriu» u Velikom Trnovcu, radiće u sastavu u kome će biti predstavnici SPS, Koalicije Albanaca Doline, Sandžačke partije, Romske partije, Koalicije „Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije“, „Moramo“, SRS, Dveri, NADA i Zavetnici.

Iz Beograda će u Trnovac doći i dvojica visokih funkcionera SPS radi praćenja i kontrole izbornog postupka, jer od rezultata glasanja u Trnovcu zavisi hoće li socijalisti imati 32 poslanika ili jednog manje, ukoliko Koalicija Albanaca Doline osvoji 610 glasova.

Podsećamo, glasanje na biračkom mestu broj šest u Velikom Trnovcu nakon parlamentarnih izbora trećeg aprila poništavano je i ponovo održavano tri puta, trećeg maja, 27. maja i 23. juna, pa će glasanje u četvrtak 30. juna biti peto po redu, a predstavljaće četvrto ponavljanje izbornog postupka na ovom biračkom mestu.    1. Губитник! 30/06/2022

    Ostavi komentar