Ribolovci JUGA: Uzbudljiva vest za sve mlade ribolovce!UG „Ribolovci Juga“ objavili su saopštenje za javnost. Saopštenje za javnost prenosimo u celosti i bez dodatnih izmena.

Uzbudljiva vest za sve mlade ribolovce! 01.06.2024 godine biće organizovan drugi kup Ribolovci Juga u tehnici plovak, za decu do 18 godina. Ovo takmičenje, koje promoviše ljubav prema ribolovu među mladima, omogućava zabavu i takmičenje u prijateljskom okruženju.Svi zainteresovani mladi ribolovci mogu se prijaviti do 25. maja 2024. godine. Za prijavu je potrebno priložiti ime i prezime takmičara, matični broj, ime roditelja i kontakt telefon. Na takmičenju je potrebno prisustvo roditelja ili lica koje je roditelj ovlastio da bude na mestu pratitelja.

Prijave se vrše na nekoliko lokacija u regionu:

  • Ribolovačka Priča, Vranje
  • Best Fisher, Vranje
  • Zahantije O-Ruk, Vladičin Han
  • O-Ruk Select, Surdulica
  • Kema, Bujanovac

Organizatori mole sve zainteresovane da se prijave na vreme kako bi bilo moguće obezbediti nagrade, hranu i piće za sve učesnike. Očekuje se veliko interesovanje, stoga pozivamo sve mlade ribolovce da se prijave i učestvuju u ovoj sjajnoj manifestaciji.Za više informacija o prijavama i takmičenju, kontaktirajte nas na mail [email protected] ili posetite neko od mesta za registraciju.

Pratite novosti o takmičenju i radu udruženja na našoj zvaničnoj FB stranici „Ribolovci Juga“

Saopštenje za javnost potpisao je predsednik UG „Ribolovci Jug“ Stefan Antić.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar