RASPISANI IZBORI u Vranju: 17. decembar kao dan ODLUKEPredsednik Skupštine Republike Srbije, Vladimir Orlić potpisao je odluku o raspisivanju izbora u centralnom holu Narodne skupštine u Beograd. Pa će tako, građani Vranja posle malo više od tri godine ponovo izaći na lokalne izbore i to 17. decemba.

Pored Vranja, izbori su raspisani za skupštine gradova Beograd, Kragujevac, Kraljevo, Kruševac, Novi Pazar, Pirot, Leskovac, Loznica, Prokuplje, Smederevo, Šabac.Pozivam sve građane i političke aktere da uzmu učešće u ovim izborima, rekao je Orlić.

On je pozvao učesnike da u kampanji govore o programima, da uz razlike pokažu da su u stanju da to rade na dostojanstven i pristojan način.Nemam sumnje da će građani izabrati one koji su najbolji, koji znače dobru budućnost, rezultate na ponos svima i dalji napredak, istakao je Orlić.

Izbori su raspisani i za odbornike skupštine opština Vladičin Han i Trgovište u Pčinjskom okrugu.

Pored Hana i Trgovište izbori će biti održani opštinama Brus, Varvarin, Velika Plana, Veliko Gradište, Vladimirce, , Vlasotince, Gadžin Han, Despotovac, Dimitrovgrad, Doljevac, Žabare, Žagubica, Žitorađa, Knić, Koceljeva, Krupanj, Kuršumlija, Kučevo, Lapovo, Lebane, Ljig, Ljubovija, Mali Zvornik, Malo Crniće, Medveđa, Merošina, Osečina, Paraćin, Petrovac na Mlavi, Požega, Priboj, Prijepolje, Ražanj, Rača, Rekovac, Sokobanja, Topola, Trstenik, Ćićevac, Ćuprija, Ub, Crna Trava, Aleksandrovac, Babušnica, Batočina, Bela Palanka, Blace, Bogatić i Bojnik. 

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Milena 01/11/2023
    2. Buda 01/11/2023
    3. Cacko 01/11/2023

    Ostavi komentar