Raspisana poternica za ženom koja je pretila novinarki NovostiOsnovni sud u Vranju na predlog tužilaštva naredio je raspisivanje poternice i hapšenje Ivane S. koja je brutalno pretila smrću novinarki Večernjih novosti iz tog grada Jeleni Stojković.

Ivana S. okrivljena za ugrožavanje sigurnosti novinarke Jelene Stojković, za protekle dve godine nije se pojavila ni na jednom od zakazanih ročišta u Osnovnom sudu u Vranju.Suđenje Vranjanki koja je početkom novembra 2019. godine pretila novinarki Novosti, odloženo je po šesti put za godinu i po dana.

Okrivljena Ivana S. svoj nedolazak na zakazana sudska ročišta nije opravdala, a policija nije uspela da je privede pravdi iako je Tužilaštvo u dva navrata od PU Vranje tražilo njeno privođenje.Nakon što su iscrpljena sva sredstva i kako se okrivljena nije pojavila ni na poslednjem ročištu u petak, Tužilaštvo je zatražilo raspisivanje poternice i određivanje pritvora okrivljenoj, što je sud prihvatio, izjavio je za Večernje novosti Miodrag Stojković, portparol Osnovnog tužilaštva u Vranju.

S. Kostić

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Maja 25/12/2021
    2. Zoran 25/12/2021

    Ostavi komentar