Raspisan Javni poziv za preduzetnike: 300.000 za INOVACIJE, Marketing i PRODAJUGrad Vranje raspisao je Javni poziv za učestvovanje u programu obuka u okviru projekta „Preduzetništvo – temelj lokalnog i regionalnog razvoja“.

Na Javni poziv se mogu prijaviti privredni subjekti čiji su vlasnici žene ili mladi starosti do 35 godina koji su razvrstani kao preduzetnici, mikro ili makro privredna društva i koji obavljaju poslove u okviru delatnosti proizvodnje, zanatstva ili usluge.U prvoj fazi programa će biti organizovane obuke o inovacijama, e-poslovanju, marketingu i prodaji. Obuke će sprovoditi Regionalna razvojna agencija Pčinjskog okruga. U drugoj fazi projekta će biti održano takmičenje biznis planova.

Iznos odobrenih bespovratnih sredstava po podnetom biznis planu može biti maksimalno 300.000 dinara. Prijava traje do 11. juna 2024. godine, a obrazac je dostupan na gradskom sajtu www.vranje.org.rs ili u Kancelariji za lokalni ekonomski razvoj Gradske uprave Vranje, kao i u Regionalnoj razvojnoj agenciji Pčinjskog okruga http://www.veeda.rs/kontakt.Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. TAKO JE, KAKO JE 28/05/2024

    Ostavi komentar