Raskrsnica kod AUTOBUSKE: VIŠEDECENIJSKA rekonstrukcijaRaskrsnica kod glavne autobuske stanice nije zadovoljavajućeg stanja s obzirom da je jedna od najvećih i najprometnijih, dok se njena rekonstrukcija razvlači godinama.

Ova važna raskrsnica uopšte nije ravna i obeležena kao što bi trebalo da bude. Puna je neravnina, uleglih rupa koje stvaraju bare kad krene kiša, i naravno ostataka tragova od prethodnih radova, a njih nije bilo samo jednom.Vozači vozila koja prolaze kroz ovu raksrnicu moraju da poznaju saobraćajna pravila na veoma visokom nivou jer ne postoji horizontalna signalizacija da im olakša ne baš lak prolazak mestom na kome često još i ne rade semafori.

Kada su se pre tri godine izvodili radovi, ostali su u negativnom sećanju, posebno zbog propadanja autobusa u rupe i otpadanja delova automobila, ali pored tog „konačnog“ oporavljanja raskrnice kod autobuske, pucale su i cevi za vodu.Nedugo pre toga, raskrsnica je obnavljana pa u kratkom roku imamo mnogo radova, samo nikakav rezultat. Iako se obeležavanje sprovelo, vozila su se nesmetano kretala po kanalima čiji su ostaci i danas prisutni.

Gradonačelnik Slobodan Milenković je najavljivao kompletnu rekonstrukciju, kao i prethodna vlast koja je obećavala kružni tok na tom mestu, ali od svih „radova“ još uvek nismo dobili ni valjan asfalt.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Vr Vr Vr 10/03/2024
    2. Komi 11/03/2024

    Ostavi komentar