Raskrsnica kod gornje pijace: „RAJ“ za VOZAČERaskrsnica kod gornje pijace, odnosno, Bujkovskog mosta, problematična je i za vozače i pešake, uverio se portal InfoVranjske.rs na licu mesta.

Neravnine na delu kolovoza sa zemljanom podlogom, manje šahte koje su nešto iznad horizontale, „raj za automobile“, nerviraju vozače koji su tu sve brojniji od kako su asfaltirane ulice Karađorđeva i Cara Dušana.Pored ovih ulica, tu su sa normalnim odvijanjem saobraćaja i ulice Vojvode Mišića i Nemanjina, pa preko ove raskrsnice prođu brojna vozila koja mogu da budu oštećena, protestuju vozači.

Pešaci se takođe žale, naročito subotom kada „autonogama“ stižu na gornju pijacu.Opasno je za donje zglobove kada idemo preko raskrsnice zbog neravnina i malih, ali opasnih šahti, najsigurnije je da preskačemo zemljani kolovoz, jer tu su i manje rupe što je posebno opasno za naše noge, jadaju se građani koji su ove subote krenuli da kupe povrće i voće.

Vranjance ove subote najviše nervira „izvor“ na raskrsnici, malog je protoka, ali širi smrad na sve strane.

To je fekalna kanalizacija, jer smrdi, a ne miriše, pa se čudim šta rade nadležne javne firme, „Vodovod“, na primer, pa inspekcije, ovaj smrad ne može više da se trpi, komentarišu građani na ovoj raskrsnici.

U ovakvoj situaciji na raskrsnici kod gornje pijace vozači ukazuju na jedino „svetlo“ u ovom gradskom tunelu.

Srećom, Makedonska još nije asfaltirana, pa je za sada opsna samo za pešake, ali kada je asfaltiraju, a raskrsnicu će svakako ostaviti za kraj, tek tada će biti mnogo muka i nevolja kod Bujkovskog mosta, ironični su vozači.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar