Raskrsnica kod Bujkovskog mosta: Dvonedeljna AGONIJA (FOTO)

Eko Taxi Vranje

Raskrsnica kod Bujkovskog mosta, u neposrednoj blizini gornje pijace, preživljava dvonedeljnu fekalnu agoniju od koje su najviše postradale kuće u ulici Vojvode Mišića, uverio se portal InfoVranjske.rs na licu mesta i u razgovoru sa vlasnikom kuće broj šest u pomenutoj ulici.

Na toj raskrsnici skoro dve nedelje se izliva fekalna kanalizacija iz šahte, baš na ulazu u ulicu Vojvode Mišića, pa su u kućama u toj ulici potipljeni podrumi, dvorišta i prizemne prostorije.Dve nedelje je zapušena fekalna kanalizacija, iz šahte se izlivaju fekalije, a mi u broju šest i broju osam smo poplavljeni, u mojoj kući su na udaru fekalija podrum i temelji, a u komšijskoj u broju osam je fekalna tečnost poplavila dvorište i pomoćne prostorije, žali se vlasnik kuće na broju šest.

Po njegovim rečima, „teško je razumeti neodgovornost nadležnih javnih firmi, vranjskog „Vodovoda“ u ovom slučaju.

Tek u ponedeljak 28. novembra ujutro je došla ekipa „Vodovoda“, a mi smo u agoniji dve nedelje, bez kanalizacije smo, fekalije se izlivaju, trpimo štetu i udišemo smrad i to svi u blizini Bujkovskog mosta, ogorčen je vlasnik koji ovde živi 12 godina, a nešto slično još nije doživeo.

Na nesnosan smrad žale se i prodavci voća i povrća na gornjoj pijaci.

Ovo je bruka za Vranje, svi smo ugroženi, u Vojvode Mišića najviše su imali štetu, a smrad se šri na sve strane, prema pijaci, ulicama Cara Dušana, Makedonskoj, Nemanjinoj, Karađorđevoj, vozila na svojim točkovima raznose fekalije svuda po gradu, kritični su pijačni prodavci.

Na kraju, bez obzira na iskazanu neodgovornost u proteklih petnaestak dana, sve nade ljudi koji ovde žive i rade usmerene su prema ekipi vranjskog „Vodovoda“ koja je u ponedeljak stigla na mesto izlivanja fekalija i započela sanaciju havarije na mreži fekalne kanalizacije.  1. Slobodan 1 28/11/2022
  2. Bojko 28/11/2022
  3. Prvi u evropi treci u svetu 28/11/2022
  4. Sasa Vr.Banja 28/11/2022
  5. Darko 28/11/2022

  Ostavi komentar