Rajković (DJB): Pozivamo građane da izađu na REFERENDUM i zaokruže NEU Srbiji, 16. januara, 2022. godine održaće se referendum povodom promene Ustava u delo pravosuđa.

Predstavnik „Dosta je bilo – Suverenisti“ Nikola Rajković za portal InfoVranjske.rs izjavio je da ukoliko dođe do promene Ustava doćiće do srozavanja pravnog sistema gde se ostavlja veliki prostor za korupciju, nepotizam i politički uticaj na pravosudje.Stav Djb – Suverenisti je takav da svi moramo izaći na ovaj referendum i glasamo protiv promene ustava zaokruživši ,,NE” – rekao je Rajković za portal.

Rajković je naglasio da ovo nije pitanje političkih stranaka, stavova i razlika, već da je ovo očuvanje najvećeg pravnog akta jedne države i očuvanje državnih i nacionalnih interesa.Podsećamo da je referendum zapravo ,,kamen spoticanja” ove vlasti, i ako Srbija glasa NE, vlast gubi izbore naredne godine, gde prestaje ekonomski kolaps, urušavanje svih društvenih vrednosti i sistema i postavljanje temelja za izgradnju pravog sistema države, gde nema mesta za strah, ucenjivanje radnim mestima i svega onoga šta danas doživljavamo – rekao je Rajković.

Rajković je na kraju pozvao sve građane Vranja, da izađu na referendum i glasaju protiv promene Ustava i zakruže NE.

MSB

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Šanko 30/12/2021

    Ostavi komentar