Radnik zaustavlja zahuktale NišlijeSurdulički Radnik u trećem kolu Super lige igra na svom stadionu protiv Radničkog iz Niša, a u klubu su uvereni da mogu do celog plena protiv Nišlija koji su odlično startovali u novom šampionatu srpske fudbalske elite.

Radnik je na devetoj poziciji na tabeli sa dva osvojena boda, dok je Radnički na četvrtom mestu sa četiri boda, ali Igor Bondžulić, šef stručnog štaba surduličkog superligaša, najavljuje igru bez kalkulacija.Poštujemo ekipu Radničkog i njihov učinak u prethodna dva kola, kao i trenera koji je uradio dobar posao, biće teško da prekinemo njihovu dobru seriju, ali se nadam da ćemo uspeti da prekinemo njihov pobednički niz. Tražiću od igrača da igraju odgovorno i bez opuštanja i pruže maksimumu kako bi ostvarili povoljan rezultat – kaže trener Bondžulić.

Bondžulić FOTO promo

Strateg Radnika za meč sa Nišlijama ne može da računa na Oreščanina koji je pocrveneo protiv Kolubare u Lazarevcu, pa se očekuje da utakmicu počne sledeći sastav: Ranđelović – Bogdanoski Radmanaovac Simonović Stojanović – Nedeljković Jokić – Janjić Subotić Milovanović – Spasić.

Utakmica između Radnika i Radničkog igra se na Gradskom stadionu u Surdulici u subotu 31. jula i počinje u 21 sat.

Ulaznice za gledaoce koštaju 200 dinara zapad i 300 dinara sever.

NIV  • Ostavi komentar