Radnik u Antaliji sa četiri pojačanjaSurdulički superligaš Radnik otputovao je za Antaliju u Turskoj na nastavak priprema za proleće u Super ligi sa četvoricom pojačanja.

Iz kluba saopštavaju da su na pripremama u najpoznatijem turskom letovalištu najpre dva najnovija pojačanja, napadač Dženan Zajmović iz mostarskog Veleža, rođen 1994. godine, i defanzivac Taras Bondarenko, Ukrajinac koji u Surdulicu dolazi iz Kazahstana.Napadač Veleža je rođen u Belgiji i u zimskoj pauzi odlučio je da pristupi surduličkom Radniku, kao zamena za najboljeg strelca Radnika Miloša Spasića koji je na kraju jesenjeg dela šampionata otišao iz kluba u inostranstvo.

Defanzivac Bondarenko nije nepoznato ime u srpskom fudbalu, tri godine je proveo u Srbiji igrajući za Metalac iz Gornjeg Milanovca i Radnički iz Niša, a zadnju godinu igrao je za prvoligaša Kaspi iz Kazahstana.Na pripremama u Antaliji su i prva dva pojačanja surduličkog Radnika, omladinci Crvene zvezde, Andrija Radulović i Uroš Lazić.

Surduličani se sa priprema u Antaliji vraćaju 27. januara, a prolećni deo prvenstva Super lige startuje četvrtog februara, kada Radnik u Lazarevcu igra protiv domaće Kolubare.

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Atlija Milorad 13/01/2023
    2. lopovluk 13/01/2023

    Ostavi komentar