Radnik u Antaliji od osmog januaraSurdulički super ligaš Radnik drugi deo priprema za nastavak prvenstvene sezone u Super ligi sprovešće u Antaliji, jednom od najpoznatijih turskih letovališta, saopštila je PR služba kluba iz Surdulice.

Ekspedicija Radnika kreće u Antaliju osmog januara iduće 2023. godine, a vraća se u Surdulicu 27. januara.Do odlaska u Antaliju fudbaleri Radnika predvođeni trenerom Slavoljubom Đorđevićem radiće u Surdulici, deo treninga biće održavan u novoj teretani, a deo na terenu sa veštačkom travom u Belom Polju.

Za sada najveće pojačanje Radnika je povratak odličnog veziste Vuka Mitoševića, koji je u aprilu ove godine doživeo prelom noge, a nakon uspešnog oporavka priključio se ekipi na treninzima iako verovatno neće biti spreman za meč prvog prolećnog kola četvrtog februara naredne godine.Podsećamo, u nastavku šampionata Super lige četvrtog februara Surduličani gostuju u Lazarevcu domaćoj Kolubari, zatim su domaćini Mladosti iz Lučana, a u trećem kolu nastavka u Nišu igraju protiv Radničkog.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar