Radnik u Antaliji: Kunić ražalostio Poljake

Eko Taxi Vranje

Surdulički Radnik je na pripremama u Antaliji odigrao generalnu probu pred početak prolećnog dela šampionata Super lige u kojoj je pobedio prvoligaša iz Poljske Termaliku sa 1:0, poluvreme 1:0.

Gol odluke postigao je Kunić u 34. minutu na precizan pas Radulovića i još u prvom delu meča postavio konačan rezultat.Radnik je na poslednjoj proveri pred start Super lige počeo susret u sledećem sastavu: Ranđelović – Hodžić Bondarenko Stevanović Jokić – Rustemović Lazić – Duronjić Kunić Subotić – Radulović.

Trener Surduličana Slavoljub Đorđević u nastavku pružio je priliku još desetorici fudbalera, pa su igrali Lazić, Marong, Abubakar, Bogdanović, Velikić, U. Stojanović, Oreščanin, Nedeljković, Milić i M. Stojanović.

Ekspedicija Radnika vraća se u Surdulicu u petak 27. decembra, a četvrtog februara na programu je prvo kolo prolećnog dela šampionata Super lige u kome Surduličani u Lazarevcu igraju protiv domaće Kolubare.

Podsećamo, Surduličani su na kraju jeseni sezone 2022/23 zauzeli poslednje 16. mesto na tabeli Super lige sa osam osvojenih bodova.

NIV  • Ostavi komentar