Radnik u Antaliji: Azerbejdžanci bolji u prvoj proveriSurdulički superligaš Radnik na pripremama u turskom letovalištu Antaliji izgubio je prvi prijateljski meč od Sumgaita, prvoligaša iz Azerbejdžana, rezultatom 1:2, poluvreme 0:2.

Surduličani su na prvoj proveri u prvom poluvremenu primili dva gola, ali je Duronjić na pas Milića uspeo da ublaži poraz i postavi konačan ishod ovog kontrolnog susreta.

Slavoljub Đorđević, šef stručnog štaba Radnika, dao je priliku 21 igraču na meču sa Sumgaitom, isprobavši gotovo sve raspoložive kapacitete, računajući tu i pristigla pojačanja, Bondarenka, Radulovića i Lazića, sa izuzetkom napadača Zajmovića.

U prvom poluvremenu susret sa Sumgaitom započeo je sledeći sastav: Ranđelović, Stojanović, Oreščanin, Nedeljković, Hodžić, Kunić, Maront, Danoski, Stevanović, Velikić i Bondarenko.

Igrali su još: Vukadinović, Duronjić, Jokić, Stojković, Milić, Rustemović, Abubakar, Bogdanović, Lazić i Radulović.

Radnik nastavlja sa pripremama u Antaliji do 27. januara, kada sledi povratak u Surdulicu i generalna proba za prvo prolećno kolo četvrtog februara i meč sa Kolubarom u Lazarevcu.

NIV    1. Pravobranilac 13/01/2023

    Ostavi komentar