Super liga: Radnik gost evropske ZvezdeSurdulički Radnik u 20. kolu Super lige gostuje beogradskoj Crvenoj zvezdi, aktuelnom šampionu Srbije i drugoplasiranom timu na tabeli sa 50 bodova.

Surduličani su na 11. poziciji na tabeli Super lige sa 20 osvojenih bodova, pa su Beograđani apsolutni favoriti, naročito posle plasmana u osminu finala Lige Evrope.Mihajlo Oreščanin, „univerzalac“ Radnika, svestan je teškog gostovanja u Beogradu.

Arhivirali smo susret sa Radničkim iz Kragujevca na našem stadionu, gde nam je sportska sreća okrenula leđa, pa se okrećemo meču sa moćnom Zvezdom koja je na krilima uspeha u Ligi Evrope, ali će sigurno želeti da nam se revanširaju za poraz u poslednjem susretu sa našim timom u Surdulici, kaže Oreščanin.Radnik putuje za Beograd bez unapred istaknute bele zastave i sa željom da se prikaže u što boljem izdanju na beogradskoj „Marakani“, svi igrači su spremni za utakmicu sa Zvezdom, pa se očekuje da trener Surduličana izvede sledeći sastav: Ranđelović – Hodžić Radmanovac Jokić Oreščanin – Petrović Medić – Bogdanovski Subotić Spasić – Milovanović.

Utakmica između Crvene zvezde i radnika igra se u ponedeljak 13. decembra na stadionu «Rajko Mitić» i počinje u 18 sati.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar