Radnik počeo zimske PRIPREME

Eko Taxi Vranje

Surdulički superligaš Radnik započeo je u ponedeljak 10. januara pripreme u zimskoj pauzi za nastavak šampionata u proleće ove godine.

Na prvoj prozivci odazvalo se 26 fudbalera koje je najpre pozdravio Marko Marković, generalni direktor kluba.Želim vam da proleće bude uspešnije od jeseni, Uprava kluba obezbedila je maksimalne uslove za pripreme, a na raspolaganju igračima je i odličan medicinski tim koji je važan u uslovima oandemije. Želim dobrodošlicu dvojici novih igrača, novogodišnjem pojačanju Nikoli Ignjatoviću i Vuku Mitoševiću koji je po treći put u našim redovima, rekao je Marković.

Trener surduličkog superligaša Dušan Đorđević osvrnuo se na proteklu jesenju polusezonu i nagovestio žestok rad na zimskim pripremama.

Prva polusezona nije zadovoljila ljude u klubu, to moramo da razumemo i prihvatimo kao realnost, zato najavljujem da krećemo od nule, očekuje nas žestok rad na pripremama što je početak borbe za bolje rezultate na proleće. Nadam se da nas neće pratiti povrede kao jesenas, pa sam optimista zajedno sa igračima koji su se u jesenjem delu privikavali na sistem rada novog trenera, ocenio je Đorđević.

Zimske pripreme Radnika odvijaće se do 20. januara u Surdulici, a od 21, januara do četvrtog februara ekspedicija surduličkog superligaša nastaviće pripreme u Antaliji u Turskoj.

Prolećni deo šampionata Super lige počinje 12. februara.

Podsećamo, Radnik je na tabeli super lige na 13. poziciji sa 21 osvojenim bodom.

S. Kostić  • Ostavi komentar