Radnik KRENUO za Antaliju

Eko Taxi Vranje

Ekspedicija surduličkičkog superligaša Radnika otputovala je u petak 21. januara za Antaliju, gde će u ovom poznatom turskom letovalištu nastaviti pripreme u zimskoj pauzi za nastavak prolećne trke za bodove.

Stručni štab na čelu sa Dušanom Đorđevićem odveo je u Tursku 25 fudbalera, a zbog korona virusa njima će se naknadno pridružiti trojica igrača, Uroš Milovanović, Uroš Stojanović i povratnik Vuk Mitošević.Radnik je prvih 10 dana priprema održao u Surdulici, a Dušan Đorđević, šef stručnog štaba, ne krije zadovoljstvo onim što je urađeno do odlaska u Antaliju.

«Od prvog dana priprema trudili smo se da napravimo ozbiljnu bazu do odlaska u Tursku. Iza nas je naporan rad, pa verujem da smo uspeli u tome. Nismo imali nikakvih problema u dosadašnjem toku priprema, osim izostajanja sa treninga zbog korona virusa», rekao je Đorđević.

Strateg Radnika najavljuje žestok rad u Antaliji.

U Turskoj nastavljamo sa žestokim radom, a oplemenićemo ga odigravanjem jakih utakmica u cilju što bolje pripreme za prvenstvene okršaje, kaže Đorđević.

Radnik će u Antaliji boraviti do četvrtog februara i odigraće četiri kontolna meča, a prvi će biti 24. januara protiv ruskog prvoligaša Krila Sovjetov.

S. Kostić  • Ostavi komentar