Radnik KREĆE protiv Metalca

Eko Taxi Vranje

Surdulički Radnik u ponedeljak 19. jula na svom stadionu u prvom kolu Super lige igra protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca.

Surduličani, po rečima šefa stručnog štaba Igora Bondžulića, pamte prošlu sezonu po tome što su na dva meča sa Milanovčanima osvojili samo jedan bod.Prvo kolo je najneizvesnije, Metalac je neugodan rival, naročito u gostima, igraju organizovano i disciplinovano, sa istim trenerom rade godinu dana. Ipak, imamo kvalitet i znamo šta hoćemo na ovom meču, a i obavezu domaćeg terena, kao i publiku posle dužeg vremena koja će nam predstavljati vetar u leđa – rekao je Bondžulić.

Bondžulić očekuje da njegovi igrači iskoriste povratak gledalaca na stadion i u što većem broju bodre njegove fudbalere.

Kapiten ekipe Uroš Stojanović je umereni optimista.

Željno očekujemo početak prvenstva, iza nas su duge i prave pripreme, znamo šta od nas traži šef struke, pa smo spremni i za start u šamšionatu i za nastavak prvenstvene trke, radosni što se publika vraća na stadion, što će nas bodriti u što većem broju, jer je Surdulica sportski grad – zaključuje Stojanović.

Očekuje se da Radnik na utakmici sa Metalcem nastupi u sastavu: Ranđelović – Miletić Radmanovac Jokić Stojanović – Oreščanin Medić – Bogdanoski Subotić Lukić – Spasić.

Utakmica između Radnika i Metalca igra se na Gradskom stadionu u Surdulici u ponedeljak 19. jula i počinje u 18,55, uz prenos na TV Arena sport.

Ulaz za gledaoce je besplatan.

NIV  • Ostavi komentar