Radnik bi da presuši Kolubaru

Eko Taxi Vranje

Igor Bondžulić, šef stručnog štaba surduličkog Radnika, pred susret drugog kola šampionata Super lige sa Kolubarom u gostima traži od svojih igrača da ne podlegnu atmosferi u Lazarevcu.

Meč sa Kolubarom je istorijski, prvi put dva tima igraju superligašku utakmicu. Biće teško, teže za domaćina koji je u obavezujućoj situaciji da ne izgubi. Mi moramo da budemo fokusirani na ono što se događa na terenu, na igru, i da ne podlegnemo atmosferi u Lazarevcu – smatra Bondžulić.Strateg Radnika je jasan kada su u pitanju zahtevi prema igračima za susret u Lazarevcu.

Tražim disciplinovanu i požrtvovanu igru, da damo sve od sebe i tako ostvarimo povoljan rezultat, da na svakom delu terena razmišljamo kako da odigramo – poručuje Bondžulić.

Trener Surduličana planira da protiv Kolubare na teren u Lazarevcu izađe sledeći sastav: Ranđelović – Bogdanovski Radmanovac Jokić Stojanović – Nedeljković Oreščanin – Subotić Lukić Janjić – Milovanović.

Pred susret drugog kola radnik je na tabeli Super lige na 10. mestu sa jednim osvojenim bodom, dok je Kolubara na 15. poziciji bez bodova.

Utakmica između Kolubare i Radnika igra se u ponedeljak 26. jula na stadionu u Lazarevcu i počinje u 19 sati, uz prenos na TV Arena sport 1.

Radnik je pred utakmicu sa Kolubarom dobio dva pojačanja, napadače Uroša Vesića iz Zlatibora iz Čajetine i Željka Dimitrova iz Inđije.

NIV  • Ostavi komentar