Radnici SIMPA u Radovnici: UKOLIKO IZVRŠITELJI preuzmu MAŠINE – ostaćemo bez poslaRadnici Simpa spremni su da zaštite fabriku od izvršitelja, izgovorio je danas jedan od radnika Simpove fabrike u Radnovnici.

Podsećamo, Javni Izvršitelj Aleksandar Nikolić uz pratnju advokata Aleksandra Protića i policija danas u 12 časova obići će fabriku krevetića u Radovnici radi naplate potraživanja.Kako je rečeno od strane radnika fabrike, oni će zajedno sa direktorom ovog ogranka Simpa na kapiji dočekati izvršitelje i policiju.

Direktor fabrike pregovaraće o otkuku dugu, kako bi fabrika nastavi da radi, rekli su za InfoVranjske.rs radnici Simpa.Kako je objašnjeno od strane radnika, „ukoliko izvršitelji oduzmu imovinu fabrici u Radovbnici, radnici nakon toga neće moći da rade bez tih mašina. Proizvodnja neće funkcionisati, pa se dovodi u pitanje kako će zaraditi platu za tekuči mesec“.

Ukoliko nam oduzmu viljuškare, nema ništa od posla, sutra nema ni potrebe da se pojavljujemo. Moramo da čekamo da se kupi novi, što se neće brzo desiti, rekao je jedan radnik Simpa.

Kako je objašnjeno radnicima od strane direktora ove fabrike, „dug je mnogo manji od vrednosti mašina koje će izvršitelji uzeti“.

MSB

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar