Radnici i dalje pred vratima, Skupština pod OPSADOM

Eko Taxi Vranje

Zaposleni u Sportskom savezu 17. dana protesta protiv gradske vlasti zatekli su opsadno stanje u zgradi Grada Vranja, pojačano prisustvo pripadnika obezbeđenja i Policijske uprave Vranje.

Ulaz u zgradu je bio blokiran, pa radnici Sportskog saveza nisu mogli da uđu i dođu do kabineta gradonačelnika Slobodana Milenkovića i kancelarije većnika za sport Nenada Đorđevića.Najviše nas je iznenadilo i to vrlo neprijatno kada su iz vozila Policijske uprave Vranje izašla četvorica inspektora, pa smo se zapitali šta smo o ko smo mi, radnici Sportskog saveza, kriminalci, siledžije, zna se dobro da to nismo – rekli su radnici SS.

Ispred i u zgradi lokalne samouprave bilo je više pripadnika gradskog obezbeđenja od uobičajenog broja.

ilustracija FOTO Info Vranjske

Dvojica pripadnika obezbeđenja dežurala su na ulazu u zgradu, dvojica na stepeništu ispred kabineta gradonačelnika, a jedan ispred kancelarije većnika za sport. Pitamo se koga i od koga čuvaju pripadnici obezbeđenja? Ako ih čuvaju od nas, odmah im poručujemo, mi ih ne ugrožavamo fizički, jedino tražimo svoja prava, na rad i zaradu i lečenje – objasnili su zaposleni u Sportskom savezu.

Oni su zatražili od medija da objave «da su pripadnici PU Vranje i obezbeđenja zgrade Skupštine Grada izuzetno korektni prema njima i da nemaju nikakvih primdbi na njihovo ponašanje i odnos prema radnicima na protestu».

NIV  1. Darko 09/11/2021
  2. Vranjanac 09/11/2021
  3. Sportista 09/11/2021
  4. Mita 09/11/2021
  5. Vranjanac 09/11/2021
  6. Dejan 09/11/2021
  7. Mm 12/11/2021

  Ostavi komentar