Radnik ostao bez trenera: Đorđević u Napretku

Eko Taxi Vranje

Dušan Đorđević od srede 25. maja nije više trener surduličkog superligaša Radnika, uskoro će sesti na trenersku klupu Napretka iz Kruševca.

Kruševljani su se dogovorili sa Đorđevićem da od leta ove godine preuzme prvi tim ovdašnjeg superligaša, a zvanična promocija novog šefa stručnog štaba zakazana je za prvi jun ove godine.Đorđević je preuzeo Radnik posle osmog kola šampionata Super lige u jesen prošle godine, u sezoni 2021/22, posle poraza Surduličana u Kruševcu od domaćeg Napretka.

U tek završenom prvenstvu Super lige, Surduličani su pod voćstvom trenera Đorđevića zauzeli u regularnom delu deveto mesto, a u play out fazi bili su prvi i obezbedili su opstanak u eliti srpskog fudbala.

U trenerskoj karijeri Đorđevića Napredak će biti treći klub gde je ovaj stručnjak obavljao dužnost šefa stručnog štaba, prvi put je kao prvi trener seo na klupu beogradskog Čukaričkog koji je sa njim osvojio četvrto mesto na kraju sezone 2020/21, stekavši pravo da se takmiči u Ligi Evrope.

Uprava Radnika je odmah nakon saznanja o odlasku šefa struke Dušana Đorđevića krenula u potragu za novim trenerom, a u nameri da pre početka priprema ekipe za naredni šampionat u sezoni 2022/23 obezbedi novog šefa stručnog štaba.

S. Kostić  • Ostavi komentar