Radikali: Da se na SLEDEĆIM izborima vratimo u Skupština Srbije i GRADAGradski odbor Srpske radikalne stanke u Vranju objavio je saopštenje za javnost. Portal InfoVranjske.rs saopštenje prenosi u celosti i bez dodatnih izmena.

Gradski odbor Srpske radikalne stranke u Vranju obaveštava javnost da je 4. decembra 2022. godine održana redovna godišnja skupština srpskih radikala u Vranju.Na sednici godišnje skupštine, u prisustvu 60 delagata, izabrano je deset novih članova Gradskog odbora Srpske radikalne stranke u Vranju, na mandatni period od godinu dana.

Gradski odbor Srpske radikalne stranke u Vranju pokazao je jedinstvo, snagu, istrajnost i doslednost u borbi za programska načela Srpske radikalne stranke. Predsednik odbora Bobana Stanimirović podnela je izveštaj o radu gradskog odbora u prethodnoj godini, te izložila i plan rada gradskog odbora do lokalnih izbora 2024. godine.Naš cilj je da se na sledećim republičkim i lokalnim izborima vratimo u Skupštinu Srbije i Skupštinu grada Vranja. Vreme je pokazalo da bez srpskih radikala ne valja nijedna skupština, a pogotovo ne ova u Vranju u kojoj dominiraju amateri koje ne zanima interes građana Vranja, već samo lični interes. Dovoljno je videti na šta liče naš grad i okolna sela. Srpski radikali će u narednom periodu organizovati raznovrsne akcije i pokretati inicijative kako bi naterali otuđenu vlast da započne rešavanje svakodnevnih problema u Vranju, istakla je Bobana Stanimirović.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. gile 05/12/2022
    2. sretko 05/12/2022
    3. Aleksandar Lažov Vučic 05/12/2022
    4. Jes 06/12/2022

    Ostavi komentar