Aktivizam i mladi

Prvi ROMAN Stevana Miloševića u izdanju Pčelice: Pisma iz VERZUNIUMAStevan Milošević, pisac iz Vranja objavio je svoj prvi roman „Pisma iz Verzuniuma“ u izdanju izdavačke kuće Pčelica.

Izdavačka kuća Pčelica objavila je na svom zvaničnom profilu da roman „prvenac“ od danas u prodaju.Autor knjige PISMA IZ VERZUNIUMA, Stevan Milošević, opisuje jednog dečaka koji piše baš takva pisma. Šalje ih na njemu dostupan, a veoma neobičan način. Upućuje ih Tamari sa desetog sprata, svom ljubimcu pauku zvanom Oko, ali i stanovnicima mesta sa neobičnim imenima. U svojoj sobi gradi svet mašte, svoj sopstveni univerzum ili VER-ZU-NI-UM, kako ga on naziva, u kome je zaštićen i siguran, stoji na zvaničnom portalu izdavačke kuće.

Stevan Milošević, najavio je promociju svog prvog romana u Vranju, ali i na Sajmu knjiga koji će se održati u oktobru u Beogradu.Cena ovog izdanja je 650 dinara, a za poručivanje putem Pčeličinog sajta www.pcelica.rs, pozivom na broj 032/348-252 ili putem društvenih mreža, cena sa 15% popusta je 552.50 dinara.

Više o ovoj knjizi pogledajte na narednom linku: https://pcelica.rs/savremen…/savremena-knjizevnost-za-decu

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. Muk 13/10/2022
    2. Gradjanin 13/10/2022
    3. Vranjanac 13/10/2022

    Ostavi komentar