Prvi rođendan POLIKLINIKE SiSi: Sjajna AKCIJA za SVE PACIJENTEPoliklinika SiSI slavi svoj prvi ROĐENDAN!. Ali to nije jedina sjajna vest!

U periodu od 17.4.2024. do 17.5.2024. godine, povodom našeg jubileja, otvaramo i potpuno novu laboratoriju – SiSiLab!Tim povodom, želimo vam pružiti dodatnu vrednost. Svaki specijalistički pregled koji zakazujete u ovom periodu dolazi sa fantastičnim poklonom – analizom krvne slike GRATIS!

Sada možete dobiti kompletnu sliku svog zdravlja zajedno sa pregledom stručnjaka iz našeg renomiranog medicinskog tima. Ne propustite ovu sjajnu priliku da se dodatno brinete o svom zdravlju u našoj modernoj i opremljenoj laboratoriji!Obezbedite sebi i svojim najbližima najviši standard zdravstvene usluge, u Poliklinici SiSi i SiSiLab.

Zakažite svoje specijalističke preglede već danas pozivom na naš broj telefona.📞069 60 60 02

Hvala vam na ukazanom poverenju u protekloj godini i radujemo se što ćemo vas i dalje pratiti i brinuti se o vašem zdravlju u budućnosti.

Pridružite nam se u proslavi našeg rođendana i posetite nas u Poliklinici SiSi i SiSiLab – mesto gde vaše zdravlje dolazi na prvo mesto!

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar