Protest Sportskog saveza: Ljubaznost i provokacije

Eko Taxi Vranje

Protest zaposlenih u Sportskom savezu u Skupštini Grada Vranja, 33. po redu, prošao je u kombinaciji ljubaznosti i provokacija, ali i brojanja radnika ove organizacije koje sprovode „naročiti brojači“ sa tačno određenim ciljevima.

Radnici SS su bez problema ušli u zgradu Grada Vranja, jer je obezbeđenje povučeno ispred velike sale gde se održavala javna rasprava o gradskom budžetu za 2022. godinu.Bili su ljubazni, zvali nas da učestvujemo u raspravi o budžetu, mi smo to odbili, već smo ispred sale, u skupštinskom bifeu čekali da izađe većnik za sport, kaže Biljana Stanojković iz Sportskog saveza.

Nešić: Nisam na čelu radne grupe za sportski savez

Kad su hteli da uđu u kabinet načelnika Gradske uprave i susretnu se sa većnikom za sport Nenadom Đorđevićem Nešijem, zaposleni u SS bili su sprečeni od strane obezbeđenja.

Tu smo prvi put imali problem sa obezbeđenjem, samo jedan pripadnik nas je provocirao, ostali su bili korektni, „provokator“ je ulazio u naše privatne živote, nazvao nas „organizovanom grupom“, a „neko“ je iz gradske vlasti nazvao policiju koja je došla i bila korektna, ističe Stanojkovićeva.

Zaposleni u SS su primetili da ih „nepoznati pojedinci“ svakodnevno prebrojavaju, uz primedbe da ih je samo pet do šest.

Nekada nas je devet, deset, a nekada i manje, neko ima bolesno dete, ili je sam bolestan, pa nas broje sa nadom da je došlo do razdora među nama, međutim, svi u SS su jedinstveni i sa ciljem da im se isplati 17 zarada, plate doprinosi i overe zdravstvene knjižice, kategorična je Biljana Stanojković.

Igor Mladenović i Biljana Stanojković na kraju iznose i jednu bizarnost koju su doživeli na protestu u zgradi Skupštine Grada.

Jedan pripadnik obezbeđenja nije prepoznao našeg kolegu, legendu vranjskog sporta kome je svojevremeno aplaudiralo i po dve hiljade Vranjanaca, ističu Stanojkovićeva i Mladenović.

S. Kostić  1. Ocevidac sto posto 01/12/2021
  2. Prike 01/12/2021
  3. Dragan 01/12/2021
  4. Mire 02/12/2021
  5. Zoki 02/12/2021
  6. Miki 03/12/2021

  Ostavi komentar