Propao konkurs za TV ZUJU?

Eko Taxi Vranje

Iako je grad Vranje, u velikoj meri tajno, još 8. avgusta ove godine raspisao javnu nabavku za prkupljanje ponuda za tv prenošenje Skupštine grada, od tog posla, bar za sada, nema ništa.

Čitava priča obavijena je velom tajne. Naime, grad od 10. maja na svojoj naslovnoj ne objavljuje ni tendere ni konkurse, a ni krajnje rezultate, što ih čini potpuno netransparentnim, ali, koga je briga?Sad se, polutajno, prešlo na unutrašnje stranice, pa ko se snađe.

E, tako nekako, polutajno, raspisana je i ovaj konkurs, ali bez ikakvih oznaka.

Deo konkursa FOTO Info Vranjske

Grad praktično kupuje tv prenose sednica svoje Skupštine, konkurs je i potpisao predsednik skupštine Dejan Tričković, a odnosi se na prenose skupštine u toku jedne godine.

Zainteresovani su imali rok od osam dana da se jave, a od tog dana do danas prošlo je ukupno 75 dana, sasvim dovoljno vremena i prenošenih skupština da se odluči po konkursu.

No, nigde na sajtu ili bilo kom drugom mestu nema podataka ko je dobio na konkursu, da li je dobio, za koliko novca i slične tričarije.

Ilustracija FOTO FB

Prenosi se održavaju redovno.

Sad, ili je sve van zakona, ili se nešto krije, ili se dogovara u četiri oka, ili leva ne zna šta joj radi desna, ili šta?

Nešto ima, naravno, neka je prevara u pitanju čim vlast krije podatke, ali, ništa tajnom dugo nije ostalo, pa neće ni ovo.

SSB    1. Dijana Hrkalovic 22/10/2021

    Ostavi komentar