Problemi u „RAJU“: Dupli politički aršini za predsednike RK Vranje 1957

Eko Taxi Vranje

Predsedniku Rukometnog kluba Vranje 1957 Predragu Stevanoviću ističe četvorogodišnji mandat na toj funkciji, ali nema naznaka da će prvi čovek ovog kluba biti promenjen niti ponovo imenovan na skupštini kluba, kako propisuje Statut.

Stevanović je izabran za predsednika RK Vranje 1957 na poluilegalnoj skupštini u leto 2018. godine, praktično, na sednici Upravnog odbora, mimo Statuta kluba, a glavni lobista za njegov izbor bio je njegov rođak, Nenad Đorđević Neši, gradski većnik za sport, saopštava čovek iz ovog kluba.Po njegovim rečima, „Neši i Stevanović ne planiraju podnošenje izveštaja predsednika na kraju prošle takmičarske sezone“.

Zna se i zašto neće izveštaj predsednika, jer nije ostvaren zacrtani cilj, plasman u Super ligu, uprkos uloženim sredstvima i činjenici da pojedini igrači, uglavnom isluženi, imaju platu od preko hiljadu evra, kategoričan je sagovornik portala InfoVranjske.rs.

Takav aršin nije važio i za Bobana Petrovića, prethodnika Predraga Stevanovića na funkciji predsednika RK Vranje 1957.

Petrović je prisiljen da se povuče pred donjevranjskim lobijem u rukometnom sportu u Vranju, smenjen je, klub je u sadašnjem rangu bio drugi i kandidat za ulazak u viši rang, a sa mnogo manje para iz gradskog budžeta, priseća se sagovornik portala.

Podsećamo, RK Vranje 1957 na kraju prvenstvene sezone u Super „B“ ligi „Istok-Zapad“ koja je regionalnog značaja, jer postoji i „Sever-Centar“, nije uspeo da se plasira u Super ligu, jer je u poslednjem kolu izgubio od Topličanina u Prokuplju, pa su Prokupčani ušli u viši rang.

Konačno, neće biti izveštaja predsednika Stevanovića, neće biti izborne skupštine, neće biti smene predsednika zbog neuspeha, ali je najsigurnije da prvi čovek RK Vranje 1957 neće podneti ostavku!!

Kako bi posle Nešiju na oči!?

S. Kostić  1. Sportsko Vranje 08/06/2022
  2. Znas ko sam sigurno 08/06/2022
  3. Pera pisar iz administracije 08/06/2022
  4. Aca 08/06/2022
  5. Fenix 10/06/2022

  Ostavi komentar