Aktivizam i mladi

Prijave za upis na MASTER STUDIJE na PEDAGOŠKOM FAKULTETUPedagoški fakultet u Vranju organizuje drugi upisni rok za upis nove generacije studenata master akademskih studija u okviru školske 2022/2023. godine. Konkurs se raspisuje za 33 samofinansirajuća mesta na studijskom programu za obrazovanje master učitelja, odnosno 17 samofinansirajućih mesta za studijskom programu za obrazovanje master vaspitača.

Školarina iznosi 80.000 dinara i predviđena je mogućnost plaćanja na više mesečnih rata.Kandidati će za upis moći da se prijave od 2. do 10. novembra u periodu od 08.00 do 15.00 časova, neposredno na Fakultetu ili elektronskim putem na imejl adresu [email protected].

Kandidati prilikom prijave na konkurs podnose originalna dokumenta na uvid, a uz prijavni list koji se dobija na Fakultetu podnose fotokopiju diplome sa dodatkom diplomi o završenim studijama i očitanu biometrijsku ličnu kartu (može se očitati na Fakultetu).Završavanjem ovih studijskih programa studenti stiču 60 ESPB bodova i akademski naziv master učitelj, odnosno master vaspitač, čime im se pruža mogućnost rada u osnovnom i predškolskom obrazovanju.

Detaljnije informacije o studijskim programima i upisu kandidati mogu pronaći na internet stranici Pedagoškog fakulteta u Vranju ili se informisati pozivom na broj 017/431-960.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.    1. eve gi 02/11/2022

    Ostavi komentar