Prestiž završio pripreme u OHRIDUŠkola fudbala Prestiž ioz Vranja završila je osmodnevne pripreme u Ohridu, saopštio je za portal InfoVranjske.rs Joca Ristić, koordinator ove škole fudbala.

Primarni cilj je ostvaren u smislu da nam je prioritet bio odigravanje kontrolnih utakmica i uigravanje ekipe. Odigrali smo 10 utakmica i odradili osam treninga, jedan susret smo izgubili, jedan igrali nerešeno, a šansu su dobili svi igrači pionirskog i tima petlića, ukupno 47, naveo je Ristić.Koordinator Prestiža zadovoljan je radom fudbalera i trenera.

Treneri Milan Bojković, Miljan Stajić i Igor Stefanović odradili su maksimalno profesionalno svoj deo posla, a želim da istaknem da su uslovi za rad bili odlični, ocenio je Ristić.Joca Ristić je na kraju zaključio da su svi igrači i treneri predstavili svoj grad Vranje na najbolji način.

Posebno je važno što su nam pripreme puno značile, a završni deo odradićemo na gradskom stadionu u Vranju da bi što spremnije dočekali nastavak prvenstva 11. marta, obavestio je Ristić.

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar